Palermo F1: семе долга краставица


Хибрид долга краставица за рано пролетно производство. Просечно дава 17-20 плодови на главното стебло и >20 на страничните ластари. Бербата на главното стебло завршува рано. Погоден хибрид за пролетно, летно и рано есенско производство. Одличен однос на квалитет и цена на семето.


Отпорност:

HRCCaCorynespora cassiicola 
HRCCuCladosporium cucumerinumБактериска пламеница
IRGcGolovinomyces cichoracearumПепелница
IRPxPodosphaeria xanthii Пепелница

Хибриди краставици

Семе долга краставица Achilleas од Syngenta.

Achilleas F1

НОВО
Пролет
30 - 35 см

Семе долга краставица Balder од Syngenta.

Balder F1

Есен, зима
29 - 32 см

Семе корнишон Pasamonte од Syngenta.

Pasamonte F1

Kорнишон