syngenta-zastita-povrca-paradajz_1132x637_podloga_6.png
zastita-vinova-loza-syngenta_1132x637_2_txt.png

ЗАШТИТА НА ВИНОВА ЛОЗА

kukuruz-cvetanje_1132x637_podloga_9l.png

Семенска програма

syngenta-zastita-povrca-paprika-crvena_1132x637_podloga_86.png

НОРДОКС 75 WG Подобрен, долготраен и сигурен!

Бакар од бакар оксид 750 g/kg

chevron_left
chevron_right
zastita-vinova-loza-syngenta_1132x637_2_txt.png

Веќе со векови наназад лозовите насади им даваат посебен печат на македонските краеви.

syngenta-voce-zastita-vocnjak-zasad_1132x849_podloga_14.jpg

ПРОГРАМИ за ЗАШТИТА

Подготвени сме за предизвици во приносот!

syngenta-zastita-povrca-paradajz_1132x637_podloga_65.png

Заштита на растенијата

Семе безсемена лубеница Red Jasper од Syngenta.

Семе за зеленчук

syngenta-suncokret-cvetanje_1132x637_podloga_4_2.png

Семенска програма

Вторник
21-05
Showers, thunderstorms likely
9 mm
1 m/s
SE
26°
17°

Користете ги средствата за заштита на растенијата на безбеден начин за луѓето, животните и животната средина. Пред да ги употребите производите обавезно да го прочитате упатството за употреба. За подетални информации обратете се на нашата стручна служба.