Дистрибутер на Syngenta

Фирмата Холма увоз-извоз Струмица, е застапник и дистрибутер на фирмата S&G од 1992 година. За сите овие поминати години соработка и стекнување на искуствата од нашите колеги од Холандија, Холма се вбројува во ретките фирми кои имаат целосно сервисирање на производството на зеленчук на стручно ниво.

Нашата фирма има соработка со многу производители со производство на затворено и отворено. Соработката продолжува понатаму кон повеќе земјоделски аптеки низ цела Македонија. Наша целна група се исто така и извозниците на зеленчук. Барањата на странскиот пазар преку извозниците прецизно се инкорпорираат во изборот на сортата која е погодна за тој пазар. Преработувачите на индустриски зеленчук се во постојан контакт со нас во изборот на правата сорта за секој преработен производ посебно.

Нашето мото е фокусирање кон иновацијата. Професионалниот пристап на нашите агрономи кон целокупната проблематика за професионално производство на зеленчук не прави силни да излеземе во пресрет на секакви тешкотии кои би можеле да се појават во текот на производствениот процес.

Ви пожелуваме успешна сезона.

ХОЛМА увоз-извоз

Струмица
ул. Маршал Тито 109,
2400 Струмица


+ 389 34 349 290


info@holma.com.mk

Регионални претставници

Кирчо Траjков

Струмица, Валандово, Богданци, Гевгелиja, Радовиш

072 319 865

Цветан Петковски

Спокje, Куманово, Тетово, Гостивар

070 315 165

Ристо Коцев

Неготино, Кавадарци, Прилеп

072 319 867

Jован Станоjковиќ

Ресен, Битола, Охрид, Струга

072 319 869

Ристе Самандов

Кочани, Штип, Пробиштип, Виница, Берово, Пехчево, Велес, Градско

071 352 890