Производи

syngenta-zastita-povrca-paprika-crvena_1132x849_podloga_46.png

Нашата приказна раскажува за растенијата, за храната што ја јадеме, за воздухот што го дишеме и за светот што нè усреќува. Растенијата се нужно потребни за животот. Ќе може ли да нахраниме 8 милијарди лица до 2030 година? Дали земјоделските земјишта може да ни понудат повеќе? Дали сме способни да ја заштитаме животната средина? Растенијата ни го нудат одговорот, а ние го разбираме јазикот на растенијата. Знаеме да ја извлечеме моќта од растенијата и да произведеме повеќе храна со подобар квалитет, а со тоа и животот е подобар. Подготвени сме да се соочиме со предизвиците во приносите. Сите заедно ја оживуваме моќта на растенијата

Ние сме водечки производител на фунгициди, хербициди и инсектициди во светот. Нашето водечко место овозможува интензивни придонеси во науката и во развојот на технологијата, како и употреба на нови технолошки платформи, на пример геномиката при развој на нови начини за заштита на растенијата