Добредојдовте на Syngenta

Одлично решение

cidely-top-zastita-zelencuk

Секогаш победник против пепелница и дамкавост

Специјалист за гасеници, молци – Tuta absoluta, со мала КАРЕНЦА!!!

povrce-miks-affirm095-syngenta
povrce-miks-affirm095-syngenta

Семе за зеленчук

chevron_left
chevron_right

Семенска програма Syngenta

Заштита на растенијата

Семе за зеленчук

Syngenta заштита овошки

Овошки

Производството на овошје спаѓа меѓу најсложените земјоделски гранки. Овоштарите мора

grozdje-syngenta-zastita-grape

Винова лоза - Syngenta активно развива и предлага ...

Петок
26-05
Showers, thunderstorms likely
4 mm
3.7 m/s
NW
22°
14°