Achilleas F1: семе долга краставица

Семе долга краставица Achilleas од Syngenta.

Achilleas е краставица со долг плод и избалансирано растение, здраво и силно. Интернодите се кратки. Плодовите имаат мал врат, ребрести со темно зелена сјајна боја. Achilleas обезбедува висок и постојан принос и од главното стебло и од страничните гранки.


Семе долга краставица Achilleas од Syngenta.

Отпорност:

HRCCaCorynespora cassiicola 
HRCCuCladosporium cucumerinumБактериска пламеница
IRGcGolovinomyces cichoracearumПепелница
IRPxPodosphaeria xanthii Пепелница

Хибриди краставици

Семе долга краставица Balder од Syngenta.

Balder F1

Есен, зима
29 - 32 см

Семе долга краставица Palermo од Syngenta.

Palermo F1

Пролет
32- 34 см

Семе корнишон Pasamonte од Syngenta.

Pasamonte F1

Kорнишон