Balder F1: семе долга краставица


Balder е хибрид од последната генетика на Syngenta, исклучиво погоден за одгледување во услови на минимална сончева светлина во текот на есенско-зимскиот период. Се одликува со моќно вегетативно растење и со многу висок потенцијал на продукција. Плодовите имаат одличен квалитет, тие се ребрес-ти и имаат атрактивна боја која ќе ви гарантира сигурна и успешна продажба. 


Отпорност:

HRCCaCorynespora cassiicola 
HRCCuCladosporium cucumerinumБактериска пламеница
IRGcGolovinomyces cichoracearumПепелница
IRPxPodosphaeria xanthii Пепелница

Хибриди краставици

Семе долга краставица Achilleas од Syngenta.

Achilleas F1

НОВО
Пролет
30 - 35 см

Семе долга краставица Palermo од Syngenta.

Palermo F1

Пролет
32- 34 см

Семе корнишон Pasamonte од Syngenta.

Pasamonte F1

Kорнишон