Програма за заштита пченица и јачмен

Сè повеќе земјоделците сакаат да достигнат високи приноси на квалитетни жита и затоа се подготвени да внесат нови пристапи. Тие пак не бараат финансиски вложувања, туку повеќе познавање. Syngenta се труди да обезбеди дел од тие познавања и затоа постојано испитува нови технологии на производство надвор од програмите за заштита на растенијата.

Клучот до успехот е насочен кон приносот којшто ги почитува високите технолошки сознанија каде познавањата за заштита и сортирање на житото заземаат значително место. Само правилно спроведените технолошки операции и добра програма за заштита на растенијата обезбедуваат големи и квалитетни приноси.

Детали ...

program-zastite-psenica

 

Програм за заштита пченица

Биостимулатор
10,3%
слободних аминокиселина
10,9%
укупних азота (Н)
10%
слободних азота (Н)
Густа течност, браон боје, потпуно растворљива у води
Прочитај повеќе
chevron_left
chevron_right

СОРТИ ПЧЕНИЦА