GSS8529 F1: семе слатка пченка

Семе слатка пченка GSS8529 од Syngenta.

Супер сладок хибрид од новата генерација. Висината на растението е околу 260 см. Должината на клип 20 см со 18-20 редови зрна, листовите од обвивката го обраснуваат клипот. Се одгледува како главна култура и како споредна култура со сеење до почетокот на јули. Одлична препорака за свежа консумација и за преработувачката индустрија.

  • 83 денови
  • 21 см

Отпорност:

HR = Pst

IR = Bm / MDMV: A

Семе слатка пченка GSS8529 од Syngenta.
Семе слатка пченка GSS8529 од Syngenta.