Mirza F1: семе лубеница

Семе лубеница Mirza од Syngenta.

Mirza е хибрид за рано произвдоство, со висок потенциал за принос и рано оплодување. Плодовите имаат одлична овална форма и размери, исклучително погодни за пазарот. Кората е тенка, но исклучително силна, со темно зелена боја. Месото е многу длабоко црвено, со одличен вкус и ситни семиња и висока содржина на шеќер.

  • 62 денови
  • 5 - 7 кг

Отпорност: IR = Co:1

Семе лубеница Mirza од Syngenta.
Семе лубеница Mirza од Syngenta.

Други хибриди лубеница

Семе лубеница Mirsini од Syngenta.

Mirsini F1

62 - 67 денови
7 - 9 кг

Семе лубеница Topgun од Syngenta.

Topgun F1

70 - 75 денови
10 - 12 кг

Семе безсемена лубеница Bibo од Syngenta.

Bibo F1

Безсемена
62 - 65 денови
4 - 8 кг